Evemet Oy

Olemme nykyaikainen teollisuuden alihankintakonepaja ja valmistamme pääasiassa hitsattuja sekä koneistettuja kappaleita.

Tekee sen minkä lupaa

Toimintamme tavoitteena on olla nopeaa, joustavaa sekä asiakkaan yksilölliset tarpeet ja eroavaisuudet huomioonottavaa. Avoimuudella ja toiminnan suoraviivaisuudella pyrimme selkeyteen, toimitusvarmuuteen ja aikataulujen paikkansapitävyyteen. Tärkeimpänä asiana pidämmekin asiakkaamme tyytyväisyyttä toimintaamme ja tuotteisiin.

Tunnetusti luotettava

Evemet Oy on vuodesta 2012 kuulunut Kauppalehden Menestyjä-yrityksiin ja Asiakastiedon Suomen Vahvimmat yritykset joukkoon. Meillä on korkein AAA -luottoluokitus.

www.evemet.fi

Uusia ja kunnostettuja rullia

Evemet Oy valmistaa uusia ja kunnostaa käytettyjä metsäkoneiden syöttörullia, sekä valmistaa uusia rullia eri kourien valmistajille. Yrityksellä on 15 vuoden kokemus syöttörullien kunnostamista ja valmistamisesta. Yleisimpien kourien kunnostetut rullat toimitamme suoraan varastosta edullisena ja nopeana vaihtopalveluna. Kunnostamme myös paljon muita teräksisiä syöttörullia valmistajasta riippumatta.

Syöttörullat

Syöttörullien kunnostus

Kunnostettuihin syöttörulliin on valittavissa muutamia hyväksihavaittuja ja testattuja piikin vakiokokoja. Tarvittaessa piikin koko, kulma, pituus ja määrä asiakkaan oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. Ponsse-vaihtorulliin teemme tuplapiikityksen reunariviin parantamaan vetokykyä, pienentämään painaumaa ja estämään reunarivin piikkien nopeaa kulumista, lisäksi läpimittatieto paranee huomattavasti. Materiaalina käytämme normaalia piikkiainetta lujempaa ja sitkeämpää erikoisterästä jolla saadaan aikaan pitkä käyttöikä.

Rullien kunnostus