Metsäkoneiden syöttörullat

Valmistamme uusia ja kunnosamme käytettyjä metsäkoneiden syöttörullia, sekä valmistamme uusia rullia eri kourien valmistajille.

 

Toiminta

Evemet Oy valmistaa uusia ja kunnostaa käytettyjä metsäkoneiden syöttörullia, sekä valmistaa uusia rullia eri kourien valmistajille. Yrityksellä on 15 vuoden kokemus syöttörullien kunnostamista ja valmistamisesta.

Yleisimpien kourien kunnostetut rullat toimitamme suoraan varastosta edullisena ja nopeana vaihtopalveluna. Kunnostamme myös paljon muita teräksisiä syöttörullia valmistajasta riippumatta.

Vaihtoperiaate

Syöttörullien vaihtoperiaate on vastaava kun auton vaihtolaturin ostaminen, edullinen ja hyvä vaihtoehto uudelle. Kun asiakas tilaa meiltä rullat, me toimitamme jo valmiiksi kunnostetut rullat varastosta asiakkaalle. Kun asiakas saa vaihdettua syöttörullat koneeseensa, toimittaa asiakas vanhat kuluneet rullat meille uudelleen kunnostettavaksi.

Nopeaa ja edullista, eikä tarvitse seisottaa kallista konetta turhaan.

Kunnostus

Kunnostettuihin syöttörulliin on valittavissa muutamia hyväksihavaittuja ja testattuja piikin vakiokokoja. Tarvittaessa piikin koko, kulma, pituus ja määrä asiakkaan oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. Ponsse-vaihtorulliin teemme tuplapiikityksen reunariviin parantamaan vetokykyä, pienentämään painaumaa ja estämään reunarivin piikkien nopeaa kulumista, lisäksi läpimittatieto paranee huomattavasti. Materiaalina käytämme normaalia piikkiainetta lujempaa ja sitkeämpää erikoisterästä jolla saadaan aikaan pitkä käyttöikä.

Tarkastamme jokaisen asiakkaalta palautetun rullan kunnon huolellisesti. Mittaamme ja käymme läpi boorit, sekä laakeripesät. Tarkastamme suoruudet, halkeamat ja hitsaussaumat. Korjaamme tarvittaessa laakeripesät ja suoristamme aihion ja käyttökelvottomat kunnostukseen kelpaamattomat rullat laitamme suoraan metallinkierrätykseen. Poistamme vanhat piikit kokonaan ja hitsaamme uudet tilalle. Toimitamme rullat aina asennusvalmiina pakettina esim. Ponsse H60 rullat SKF-laakereineen ja laakeriholkkeineen, maalattuna.

Uusia ja kunnostettuja rullia

Valmistamme syöttörullia maailman yleisimmille harvesteripäille. Valmistamme rullia myös erikoistilauksesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tutustu rulliin

Syöttörullat Ponssen metsäkoneisiin

Syöttörullat Ponssen harvesterikouraan. Ne ovat karkaistuja jolla on saatu normaalia pidempi kestävyys ja käyttöikä. Lisäksi ne ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Lue lisää

Syöttörullat John Deeren metsäkoneisiin

Syöttörullat John Deeren harvesterikouraan. Ne ovat karkaistuja jolla on saatu normaalia pidempi kestävyys ja käyttöikä. Lisäksi ne ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Lue lisää