Evo syöttörullat

Kunnostamme ja valmistamme syöttörullia myös muihin yleisimpiin kouriin. Jos et löytä täältä sopivaa, ota yhteyttä!

EVO-syöttörullat ovat uusia ja niitä saa yleisimmille kouratyypeille. Ripatyyppiset rullat eivät tukkeudu, joten ne pysyvät puhtaina. Niiden piikit ovat tehty aihioon koneistamalla, joten käyttöikä on normaalia huomattavasti pidempi.

Käyttöikää ja pitoa lisää myös helppo teroitettavuus, karkaisu sekä oikeat materiaalivalinnat. Rungot ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Myönnämme rullille takuun. Kunnostetut rullat ovat alkuperäisistä läpikäytyjä ja täysin kunnostettuja.

Evo 350

Syöttörullat Komatsu/Valmet 350 -harvesterikouraan. Ne ovat karkaistuja jolla on saatu normaalia pidempi kestävyys ja käyttöikä. Lisäksi ne ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Evo 365

Syöttörullat Komatsu 365 -harvesterikouraan. Ne ovat karkaistuja jolla on saatu normaalia pidempi kestävyys ja käyttöikä. Lisäksi ne ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Evo 414

John Deere/ Timberjack ja Waratah H414 kouriin. Ne ovat karkaistuja jolla on saatu normaalia pidempi kestävyys ja käyttöikä. Lisäksi ne ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Evo 745 | Evo 754

Syöttörullat John Deere H754/H745 -harvesterikouraan. Ne ovat karkaistuja jolla on saatu normaalia pidempi kestävyys ja käyttöikä. Lisäksi ne ovat suunniteltu kevyiksi jolla saadaan pienennettyä polttoaineen kulutusta.

Evo 754 ylärulla

Syöttörullat John Deere H754 -harvesterikouraan.