Rullien kunnostus

Kunnostettuihin syöttörulliin on valittavissa muutamia hyväksihavaittuja ja testattuja piikin vakiokokoja.

 

Syöttörullien kunnostus

Kunnostettuihin syöttörulliin on valittavissa muutamia hyväksihavaittuja ja testattuja piikin vakiokokoja. Tarvittaessa piikin koko, kulma, pituus ja määrä asiakkaan oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. Ponsse-vaihtorulliin teemme tuplapiikityksen reunariviin parantamaan vetokykyä, pienentämään painaumaa ja estämään reunarivin piikkien nopeaa kulumista, lisäksi läpimittatieto paranee huomattavasti. Materiaalina käytämme normaalia piikkiainetta lujempaa ja sitkeämpää erikoisterästä jolla saadaan aikaan pitkä käyttöikä.

Tarkastamme jokaisen asiakkaalta palautetun rullan kunnon huolellisesti. Mittaamme ja käymme läpi boorit, sekä laakeripesät. Tarkastamme suoruudet, halkeamat ja hitsaussaumat. Korjaamme tarvittaessa laakeripesät ja suoristamme aihion ja käyttökelvottomat kunnostukseen kelpaamattomat rullat laitamme suoraan metallinkierrätykseen. Poistamme vanhat piikit kokonaan ja hitsaamme uudet tilalle. Toimitamme rullat aina asennusvalmiina pakettina esim. Ponsse H60 rullat SKF-laakereineen ja laakeriholkkeineen, maalattuna.

Pyydä tarjous soittamalla

Olli Seppäläinen
0400 289223
olli.seppalainen@evemet.fi

Metsäkoneisen syöttörullat

Evemet Oy valmistaa uusia ja kunnostaa käytettyjä metsäkoneiden syöttörullia, sekä valmistaa uusia rullia eri kourien valmistajille. Yrityksellä on 15 vuoden kokemus syöttörullien kunnostamista ja valmistamisesta. Yleisimpien kourien kunnostetut rullat toimitamme suoraan varastosta edullisena ja nopeana vaihtopalveluna. Kunnostamme myös paljon muita teräksisiä syöttörullia valmistajasta riippumatta.

Lue lisää